mute unmute
Samen voor Goud kookshow
15 december - livestream
Met Herman den Blijker en Nick de Kousemaeker

Nu we allemaal thuis zitten, lijken de Olympische Spelen nog verder weg dan ooit. Rotterdam Topsport heeft een origineel en leuk alternatief: een interactieve Kookshow met Herman den Blijker, Nick de Kousemaeker en het team van GOUD. Met deze Olympische Dinerbox willen we de topsporters die op weg zijn voor GOUD in Tokyo extra ondersteunen: 15 euro per verkochte box gaat naar hen. U kunt hier middels een livestream bij aanwezig zijn. Hoe doet u mee? Heel eenvoudig: u bestelt via de webshop het rijkelijk gevulde en door de topsporters en Herman den Blijker samengestelde Olympische Dinerbox voor 2 personen, deze wordt enkele dagen voorafgaand aan de show bij u thuisbezorgd. Op de avond zelf logt u in en kookt u vanuit huis gezellig met ons mee.

Gaat het te snel of heeft u een andere vraag tijdens de uitzending? Dan kunt u die middels de chat direct aan ons stellen. Het belooft een grandioze show van een paar uur te worden en dat allemaal in een sfeervolle setting, met muziek, entertainment en uiteraard koken. Het gerecht wordt via de livestream stapsgewijs met u doorgenomen zodat u zelf, met ondersteuning van ons, in uw eigen keuken de sterren van de hemel gaat koken.

Doe gezellig met ons mee en ondersteun onze topsporters! Samen gaan we voor GOUD!

Een klein voorproefje

Wilt u weten hoe zo’n livestream kookshow eruit ziet? Bekijk hieronder de compulatie video van de Moederdag kookshow die we in mei hebben gedaan.