NUNC is nu!

NUNCtv is een nieuw platform dat is gelanceerd met de gedachte om mensen dichter bij elkaar te brengen. We moeten thuiswerken, mogen niet op bezoek en nemen afstand. Dat betekent niet dat we bij de pakken neer moeten zitten, maar juist moeten denken in oplossingen.

Met de juiste combinatie van expertises en lokale ondernemers, willen wij het publiek iets leuks bieden en willen we elkaar ondersteunen. NUNCtv wordt gedragen door verschillende partijen uit diverse branches. Live gaan is helemaal van nu en nu laat zich in het Latijns vertalen naar NUNC, daarom NUNCtv.

Livestreams via NUNCtv

Ons medium is NUNCtv, een platform waar we verschillende soorten livestreams aanbieden. De moederdagactie in samenwerking met Restaurant GOUD is ons eerste project. Na de kick-off zullen we meer verrassende online live concepten introduceren. Dankzij de interactiemogelijkheden kunt u zelf ook meedoen.

Steun het goede doel

Wij vragen een vrijwillige donatie die ingezet zal worden door de Rotterdam Charity Club (RCC). Een club voor en door ondernemers die zich inzetten voor lokale en nationale goede doelen. Na de moederdagactie willen we een mooie barbecue organiseren voor de ouderen die het nu zwaar hebben. U kunt al doneren vanaf € 2,50. Alvast bedankt.