NUNC is nu!

NUNCtv is een nieuw platform dat is gelanceerd met de gedachte om mensen dichter bij elkaar te brengen. We moeten thuiswerken, mogen niet op bezoek en nemen afstand. Dat betekent niet dat we bij de pakken neer moeten zitten, maar juist moeten denken in oplossingen.

Met de juiste combinatie van expertises en lokale ondernemers, willen wij het publiek iets leuks bieden en willen we elkaar ondersteunen. NUNCtv wordt gedragen door verschillende partijen uit diverse branches. Live gaan is helemaal van nu en nu laat zich in het Latijns vertalen naar NUNC, daarom NUNCtv.

LIVESTREAMS VIA NUNCtv

Ons medium is NUNCtv, een platform waar we verschillende soorten livestreams aanbieden. Zo deden we ondermeer een moederdagactie in samenwerking met Herman den Blijker waarbij moeders in heel Nederland live konden meekoken en genieten van muziek, zang en ander entertainment en vanaf Circuit Zandvoort organiseerde wij een live uitzending voor een gerenomeerd international bedrijf.
Zo zullen we steeds verrassende online live concepten introduceren en dankzij de interactiemogelijkheden kunt u zelf ook meedoen.

NUNCtv STEUNT HET GOEDE DOEL

NUNCtv ondersteund graag het goede doel, zo kon men tijdens de moederdagactie een vrijwillige donatie doen en werd er die zomer een mooie barbecue georganiseerd voor de ouderen die het nu zwaar hebben.