mute unmute
De Bibian dinnershow op
VRIJDAG 25 JUNI
met Herman den Blijker & special guests

De liefde gaat door de maag zegt men weleens…, met dit gegeven presenteren wij de Bibian Dinnershow, van en voor de Mentelity Foundation. Heerlijk eten, speciale gasten en geweldige live muziek. Goede gesprekken, herinneringen ophalen en nieuwe maken, dat had Bibian graag gedaan tijdens haar ‘Bibian Dinnershow’. Want liefde is leven en dat deed ze met hart en ziel, elke dag opnieuw. Dus dat is wat wij samen met u gaan doen op 25 juni tijdens de interactieve Kookshow.

Doe mee en steun de Mentelity Foundation. Per verkochte box gaat er minimaal €40,- direct naar de Mentelity Foundation. Alle extra winst komt ook ten goede aan de Mentelity Foundation. Naast de box kunt u loten kopen waarbij u kans maakt op mooie loterijprijzen. Alle gelden die worden opgehaald met de loterij, de veiling en donaties van derden gaan volledig naar de Mentelity Foundation. Dus doe mee en laat u inspireren en motiveren en geniet van een mooie avond.

Hoe doet u mee?

Heel eenvoudig: u bestelt via de webshop de rijkelijk gevulde en nog door Bibian Mentel met Herman den Blijker samengestelde ‘Bibian Dinerboxen’, deze wordt enkele dagen voorafgaand aan de show bij u thuisbezorgd. Heeft u een vraag tijdens de uitzending? Dan kunt u die middels de chat direct stellen. Het belooft een grandioze show te worden en dat allemaal in een sfeervolle setting, met muziek, entertainment en uiteraard koken.

Doe mee, maak nieuwe herinneringen en ondersteun de Mentelity Foundation!

UNIEK: KOOK- ÉN BUTLER SERVICE

Wilt u die avond volledig ontzorgd worden? Bestel dan de DELUXE BOX, voor 6 personen, met Kook- én Butler service; uw tafel wordt bij u thuis opgedekt, het eten in uw keuken voor u bereidt en uitgeserveerd. Ook naar de afwas hoeft u niet om te kijken. De prijs is inclusief wijn en bezorging. Het enige wat u hoeft te doen is die avond in te loggen en vanuit uw huis met uw gasten mee te genieten.

MOTIVATION TO MOVE!

Stimuleren en inspireren van kinderen en jongvolwassen die leven met een fysieke en mentale uitdaging is wat de Mentelity Foundation beweegt. Zodat kinderen en jongeren de beste versie van zichzelf kunnen worden en hun dromen kunnen najagen. Hoe groot de eerste stap ook is.

BESTEL DE BIBIAN DINERBOX

De Bibian Dinerbox wordt enkele dagen voorafgaand aan de show gratis bij u thuisbezorgd. Op de avond zelf logt u in en kookt u vanuit huis gezellig met ons mee.

Bestel