mute unmute
De Bibian dinnershow op
ZONDAG 28 MAART
met Bibian Mentel, Herman den Blijker & guests

De liefde gaat door de maag zegt men weleens…, met dit gegeven presenteert Bibian Mentel, van de Mentelity Foundation en meervoudig Paralympics snowboard kampioen, haar ‘Bibian Dinnershow’. Want liefde is leven en dat doet ze met hart en ziel, elke dag opnieuw. Bibian zal u inspireren en motiveren om te kiezen voor het leven en zo het maximale uit uzelf en uit het moment te halen. Dit gaat zij samen met u tijdens een interactieve Kookshow doen samen met Herman den Blijker, speciale gasten en geweldige live muziek.

Doe mee en steun de Mentelity Foundation. Per verkochte box gaat er minimaal €40,- direct naar de Mentelity Foundation. Alle extra winst komt ook ten goede aan de Mentelity Foundation. Naast de box kunt u loten kopen waarbij u kans maakt op mooie loterijprijzen. Alle gelden die worden opgehaald met de loterij, de veiling en donaties van derden gaan volledig naar de Mentelity Foundation.
Dus doe mee en laat u inspireren en motiveren door Bibian Mentel met haar welbekende positiviteit, kracht en plezier in het leven en geniet van een mooie avond.

Hoe doet u mee?

Heel eenvoudig: u bestelt via de webshop één van de rijkelijk gevulde en door Bibian Mentel en Herman den Blijker samengestelde ‘Bibian Dinerboxen’, deze wordt enkele dagen voorafgaand aan de show bij u thuisbezorgd.

UNIEK: Kook- én Butler service

Wilt u die avond volledig ontzorgd worden? Bestel dan de SUPREME BOX, voor 6 of 8 personen, met Kook- én Butler service; uw tafel wordt bij u thuis opgedekt, het eten in uw keuken voor u bereidt en uitgeserveerd. Ook naar de afwas hoeft u niet om te kijken. De prijs is inclusief wijn en bezorging. Het enige wat u hoeft te doen is die avond in te loggen en vanuit uw huis met uw gasten mee te genieten.

Heeft u een vraag tijdens de uitzending? Dan kunt u die middels de chat direct stellen. Het belooft een grandioze show te worden en dat allemaal in een sfeervolle setting, met muziek, entertainment en uiteraard koken. Doe gezellig met ons mee en ondersteun de Mentelity Foundation!

MOTIVATION TO MOVE!

Stimuleren en inspireren van kinderen en jongvolwassen die leven met een fysieke en mentale uitdaging is wat de Mentelity Foundation beweegt. Zodat kinderen en jongeren de beste versie van zichzelf kunnen worden en hun dromen kunnen najagen. Hoe groot de eerste stap ook is.

BESTEL ÉÉN VAN DE DRIE BOXEN

De Bibian Dinerbox wordt, afhankelijk van uw box, enkele dagen voorafgaand aan de show gratis bij u thuisbezorgd. Op de avond zelf logt u in en kookt u vanuit huis gezellig met ons mee.

Bestel