Live kookworkshop op 10 mei

Op Moederdag wilt u uw moeder verrassen. Hoewel een bezoek nu niet mogelijk is, hebben we een mooi alternatief bedacht. Live meekoken met Herman den Blijker en Nick de Kousemaeker van Restaurant GOUD, gewoon vanuit uw eigen keuken. Een kookworkshop die past bij deze tijd.

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, gaan wij voor u aan de slag. Het pakket of de pakketten met ingrediënten worden samengesteld en verstuurd. Voor 10 mei ontvangt u een mail met een persoonlijke inlogcode voor de livestream. Op de dag (10 mei) van de live kookworkshop, die om 16.30 uur begint, logt u met de code in op www.NUNCtv.nl. Zorg dat u ruim op tijd inlogt en de benodigde voorbereidingen in de keuken treft.

Herman en Nick staan voor u klaar en nemen u stap voor stap mee in het bereiden van een restaurantwaardige maaltijd. Heeft u vragen of opmerkingen tijdens de livestream? Dan kunt u deze stellen via de live chat. Pak uw schort en stroop uw mouwen op, we gaan samen koken op Moederdag.

Er kunnen geen pakketten meer besteld worden. We zijn de orders aan het verwerken zodat iedereen op tijd zijn pakket ontvangt.