mute unmute
Het GOUD ‘Bubbel’ Event 2020
18 december - livestream
met Herman den Blijker en Nick de Kousemaeker

At home, safe and still together, lekker in uw eigen ‘bubbel’ samen koken met Herman den Blijker en Nick de Kousemaeker en daarbij ideeën opdoen voor uw eigen kerstmenu.

Vrijdag 18 december is het zover. Herman den Blijker en Nick de Kousemaeker organiseren het GOUD ‘Bubbel’ Event. Hét livestream event van Nederland dat vol zit met heerlijk eten, fantastische kookdemo’s voor de kerst en geweldige live muziek en entertainment.

U kunt gewoon vanuit uw eigen veilige ‘bubbel’ hieraan mee doen, gaat het te snel of heeft u een andere vraag tijdens de uitzending? Dan kunt u die middels de chat direct aan ons stellen.

Bezorging door heel Nederland

Uit Amsterdam, Waalwijk of Groningen? Geen probleem met onze professionele partners worden alle ‘bubbels’ vanuit heel Nederland met elkaar verbonden middels een livestream waar Herman den Blijker u zal ontvangen voor een geweldig online evenement.

Het event is een avondvullend programma van een paar uur. De GOUD ‘Bubbel‘ Box is voor 2 personen en is online te bestellen. In de Box zit alles wat u voor deze avond nodig heeft, het gerecht wordt via de livestream stapsgewijs met u doorgenomen.

Doe mee vanuit uw eigen ‘bubbel’, samen gaan we de sterren van de hemel koken.

Herman den Blijker & Nick de Kousemaeker

 

Een klein voorproefje

Wilt u weten hoe zo’n livestream kookshow eruit ziet? Bekijk hieronder de compilatie video van de Moederdag kookshow die we in mei hebben gedaan.